Waar Studio Verde voor staat

Totaal ontwerp

In dit ontwerp maken we van het interieur één geheel. We gaan samen rond de tafel om de wensen en ideeën met elkaar te delen. De 4 pijlers ’tijdloos design’ ‘natuurlijk materiaal’ ‘cradle to cradle’ en ‘productie van NL bodem’ zijn als een rode draad verweven in het plan. Middels een meubelplan, lichtplan, kleurenplan en materiaalplan kan het nieuwe ontwerp meteen het daglicht zien, of in fases worden uitgevoerd. 

 

Duurzaam adviesgesprek

Nog niet toe aan een geheel nieuw interieur, maar wel op zoek naar informatie over duurzame opties en waar te beginnen? Met een duurzaam adviesgesprek kijken we samen naar de woning of werkplek en deel ik mijn kennis. Ik laat stofstalen zien en geef meer informatie over meubels, vloeren en wandafwerking. Het resultaat? Een naslagwerk waarin alle informatie terug te vinden is en een advies over waar je het beste kan beginnen om het interieur voor je te laten werken. 

Werken op maat

Ieder project is anders en soms gaat het maar om kleine aanpassingen in bijvoorbeeld licht, of de feeling van een ruimte die net niet helemaal is zoals verwacht. Ook deze vragen kunnen gesteld worden waarbij we met alle enthousiasme samen tot het juiste resultaat komen.

Nieuwsgierig maar niet zeker of je vraag past bij Studio Verde? Neem contact op en we plannen een vrijblijvend gesprek!